2015-03-14 11:12:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Néhány dolgot helyre kellene tennie

Napi horoszkóp március 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója, a Mars, az I. sorsterületen áll. Néhány dolgot helyre kellene tennie az életében, és új nézőpontokat kellene kialakítania.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap gyönyörűnek ígérkezik! A Nap az ön 11. sorsterületén áll, és segít megvalósítani az álmait, valamint összehozhatja régen nem látott barátaival is. Élvezze ezt a napot, élvezze ki teljességében az életet! Egyen finomakat, beszéljen meg találkákat, és ne sajnálja magától a luxust!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Minden fontos dolgot intézzen el még délelőtt! Délután ugyanis egyfajta szellemi örvénybe rántja a Szaturnusz: semmire sem tud majd koncentrálni igazán. Az esti órákban a hetedik mennyországban érezheti majd magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Jupiter az anyagi javak házában áll: ma sokkal könnyebben adja ki a pénzét, és olyan dolgokat is vásárolhat, amelyek iránt hamar elveszíti az érdeklődését. Tartsa zárva a pénztárcáját, a hitelkártyáját pedig hagyja otthon.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Jupiter az Oroszlán jegyében áll, de támadja a Plútó a munka területéről. Jó, hogy hétvége van, és nem áll fontos döntések előtt. Ne nyúljon pénzhez, mert ma nem tud igazán megfontolt lenni. A Vénusz talán kicsit ellazíthatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Nap és a Neptunusz is a Halak jegyében áll: egész nap érzelmesebb lesz, mint máskor. Az ésszerűség ma szóba sem jöhet, szerencsére nem kell fontos döntéseket hoznia. Legyen érzéki, írjon verseket, használja ki ennek a bolygóállásnak a pozitív hatásait!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter az ön horoszkópjában a vágyak és remények területén áll. Könnyen lehet, hogy különleges szerencséje lesz. Ha lehetséges, pihenjen sokat, mert ma amúgy is kevés dolgot vihetne sikerre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars uralmi helyzetében van, több energiát ad, így valósággal végighajszolja ezen a napon. Túl kevés szünetet tart, egyik dolgot a másik után veszi elő, vagy engedi, hogy a gondolatai szorongassák megállás nélkül. Vegyen egy mély levegőt, és nyugodjon meg.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A szórakozások és örömök házában három bolygó is áll, mindegyik arra biztatja, hogy találkozzon a barátaival vagy családtagjaival.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold közelít a Plútóhoz, és ez enyhít a nap kellemetlenségein. A Bakok profitálhatnak belőle a legtöbbet, érezhetik az erejüket, és most szinte magától értetődik, hogy extra luxussal ajándékozzák meg magukat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma jól érezheti magát a bőrében. Sok terve van a mai napra, szeretné aktívan tölteni az idejét. Most szüksége van a szép környezetre a megnyugváshoz: vegyen szép virágokat, és takarítsa ki rendesen a lakását. Ezután fordítsa figyelmét a szerelemre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr átlépett a Halak jegyébe. Ez a bolygóállás csodákat tud művelni: hosszú időn át könnyebben talál új kapcsolatokat, és szórakoztató beszélgetőtárs lesz önből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: